Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 7.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Pinaatti 2.7g0.4kcal0g0g0g0g
Cashew pähkinä, pirkka1.8g10kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore2.4g0.2kcal0g0g0g0g
Savulohi, pelkästään7.2g14kcal1.2g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore2.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g85kcal5.2g2g6g0.6g
Valittu annoskoko39g42kcal2.6g1g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.3g0.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.6g2.6g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998