Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g3.3g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%10g12kcal0.3g0.5g1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1g2.6kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 22g49kcal4.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g146kcal10.2g4.2g10.2g0.4g
Valittu annoskoko39g73kcal5.1g2.1g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.6g1.1g2.6g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.4g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745