Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6g36kcal1.3g0.4g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2.1g0g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g242kcal7.4g1.8g22.6g0g
Valittu annoskoko39g121kcal3.7g0.9g11.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g61kcal1.9g0.5g5.7g0g
Arvot/100g100g310kcal9.5g2.3g28.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903