Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki5.8g5.2kcal0.9g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal4.2g5g3g1g
Valittu annoskoko39g33kcal2.1g2.5g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.1g1.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.4g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470