Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)14g23kcal2.7g0g1.3g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.8g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow3.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Flora culinesse0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Fraiche 5% Valio3.6g3.2kcal0.1g0.3g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kookosmaito 2.8g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vesi7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g78kcal6.2g3g4.4g0.4g
Valittu annoskoko39g39kcal3.1g1.5g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.6g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.8g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586