Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis29g33kcal6.4g0g0.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g105kcal15.6g1g4.2g0.6g
Valittu annoskoko39g53kcal7.8g0.5g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal3.9g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.3g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524