Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen12g17kcal2.3g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g24g8.5kcal0.2g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal5g3.4g2.2g0g
Valittu annoskoko39g28kcal2.5g1.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.3g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g72kcal6.4g4.4g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413