Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka13g41kcal1.3g8.2g0.3g2g
Puolukka 13g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g111kcal3.2g22.2g0.8g4.8g
Valittu annoskoko39g55kcal1.6g11.1g0.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal0.8g5.6g0.2g1.2g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.5g1g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480