Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g16g21kcal3.3g0g0.8g0g
Sipulikuutiot Apetit5.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.7g6.1kcal0g1.5g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)3.9g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal7.6g4.4g2.2g0g
Valittu annoskoko39g34kcal3.8g2.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.9g1.1g0.6g0g
Arvot/100g100g87kcal9.7g5.6g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110