Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis17g19kcal3.8g0g0.5g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.8g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.4g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal8.2g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko39g25kcal4.1g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal2.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal10.5g1.8g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183