Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)14g5kcal0.5g0.6g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.8g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.3g19kcal0.5g3.5g0.1g0.9g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl3.7g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.1g6.5kcal0g1.6g0g0g
Hiiva 1.4g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g165kcal5.6g31.8g0.8g3.2g
Valittu annoskoko39g83kcal2.8g15.9g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.4g8g0.2g0.8g
Arvot/100g100g212kcal7.2g40.8g1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271