Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g17g21kcal0.8g0.5g1.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g36kcal2.8g0.2g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka3g9kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g166kcal10g7g11g1.4g
Valittu annoskoko39g83kcal5g3.5g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal2.5g1.8g2.8g0.4g
Arvot/100g100g213kcal12.8g9g14.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368