Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.1g3kcal0.2g0.5g0g0g
Spagetti Myllyn Paras10g36kcal1.3g7.2g0.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.3g7.5kcal1.2g0.7g0g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g153kcal6.4g18.4g5.8g1.8g
Valittu annoskoko39g77kcal3.2g9.2g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.6g4.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g197kcal8.2g23.6g7.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569