Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.8g27kcal1g5.3g0.2g0.3g
Kevytmaito (Valio)24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g111kcal5.2g12.8g4.4g0.6g
Valittu annoskoko39g56kcal2.6g6.4g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.3g3.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal6.6g16.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000