Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g7.9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Siirappi, tumma5.2g17kcal0g3.9g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g16g55kcal0.6g12.7g0.2g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g265kcal2g44g8.8g1.2g
Valittu annoskoko39g133kcal1g22g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal0.5g11g2.2g0.3g
Arvot/100g100g340kcal2.6g56.4g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349