Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%5.2g15kcal1.5g0.1g0.9g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Leivinjauhe 0.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g217kcal7.2g25.6g9g1.2g
Valittu annoskoko39g108kcal3.6g12.8g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g54kcal1.8g6.4g2.3g0.3g
Arvot/100g100g277kcal9.2g32.7g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531