Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 6.8g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta10g15kcal1.6g0.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g1.5g1.1kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%10g6.1kcal0.1g0.3g0.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus5.1g17kcal1.2g2.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal9g7.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko39g51kcal4.5g3.9g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.3g2g1g0.2g
Arvot/100g100g130kcal11.5g10g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087