Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Hiiva, 50g2.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g7g34kcal1.7g2.3g2g2g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g177kcal7g26.6g4.4g5g
Valittu annoskoko39g89kcal3.5g13.3g2.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal1.8g6.7g1.1g1.3g
Arvot/100g100g227kcal9g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453