Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g1.7g5.5kcal0.9g0.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.4g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g40kcal2.8g4.6g0.8g1.2g
Valittu annoskoko39g20kcal1.4g2.3g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.7g1.2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g51kcal3.6g5.9g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304