Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 13g15kcal2.7g0g0.4g0g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, uusi 6.5g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 6.5g2.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g53kcal6g3.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko39g26kcal3g1.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.5g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706