Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 7.7g9kcal1.6g0g0.3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.8g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.9g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g98kcal6.4g1.2g7.2g0.8g
Valittu annoskoko39g49kcal3.2g0.6g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.6g0.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g125kcal8.2g1.5g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937