Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g8.4g24kcal0.3g5.7g0g0.7g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Voi 6.7g49kcal0.1g0g5.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g237kcal1.6g31.8g11.4g1.4g
Valittu annoskoko39g119kcal0.8g15.9g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g59kcal0.4g8g2.9g0.4g
Arvot/100g100g303kcal2g40.7g14.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161