Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.4g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.5g4.9kcal1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g28kcal2.2g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko39g14kcal1.1g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.6g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.3g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132094