Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g5.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1.9g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis3.9g4.3kcal0.8g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g19kcal1.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko39g9kcal0.9g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.3g1.3g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389