Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 34g61kcal5.5g2.4g2.7g2.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g155kcal11g5.2g8.8g4.8g
Valittu annoskoko39g78kcal5.5g2.6g4.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal2.8g1.3g2.2g1.2g
Arvot/100g100g199kcal14.1g6.7g11.3g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089