Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Sokeri 6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Mustikka metsä- 12g5.4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g265kcal2.8g35.6g12g1.8g
Valittu annoskoko39g133kcal1.4g17.8g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal0.7g8.9g3g0.5g
Arvot/100g100g338kcal3.6g45.4g15.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746