Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g12g10kcal0.2g0.7g0.8g0.2g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g12g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g8.7g10kcal1.4g0.2g0.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g7.2g8kcal1.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal7g3.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko39g34kcal3.5g1.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.8g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g86kcal9g4.6g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961