Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.14g48kcal1.8g9.2g0.3g0.5g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g8.1g26kcal1.5g3.5g0.7g1.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g157kcal6.8g25.6g2.8g4g
Valittu annoskoko39g79kcal3.4g12.8g1.4g2g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal1.7g6.4g0.7g1g
Arvot/100g100g202kcal8.7g32.8g3.6g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893