Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g7.7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.8g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal1.2g2.8g3.6g0.8g
Valittu annoskoko39g25kcal0.6g1.4g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.3g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.6g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351