Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g16kcal0.2g1.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko39g8kcal0.1g0.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g4kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g20kcal0.3g2.1g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711