Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 25g32kcal5.3g0g1.1g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g140kcal11.2g1g10g0g
Valittu annoskoko39g70kcal5.6g0.5g5g0g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.8g0.3g2.5g0g
Arvot/100g100g178kcal14.3g1.3g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061