Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g6.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.4g17kcal1.5g0g1.3g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g7.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.7kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal3.8g4g4.2g1.2g
Valittu annoskoko39g36kcal1.9g2g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4.9g5.1g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868