Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 12g8.1kcal1.7g0g0.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)14g14kcal0.1g0.3g1.3g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g4.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g1g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g60kcal4g3g3.2g0g
Valittu annoskoko39g30kcal2g1.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1g0.8g0.8g0g
Arvot/100g100g76kcal5.1g3.8g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027