Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g14g23kcal1.2g1.2g1.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%6.9g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g81kcal3g7g4.2g0.2g
Valittu annoskoko39g41kcal1.5g3.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.8g1.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal3.8g9g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583