Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g16kcal1.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi7.2g0kcal0g0g0g0g
Punaviini2.4g1.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g51kcal4.2g2.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko39g26kcal2.1g1.1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.1g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608