Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g12g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.1g11kcal0.2g2.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal2.4g6.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko39g25kcal1.2g3.3g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.6g1.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3.1g8.4g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943