Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 6.5g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 8.5g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 12g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal3.2g1.4g7g1g
Valittu annoskoko39g42kcal1.6g0.7g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.8g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.8g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149