Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)8.2g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g5.3g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.4g14kcal1.6g0g0.8g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 8.4g8.2kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g62kcal4.4g6g2g0.8g
Valittu annoskoko39g31kcal2.2g3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.1g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.7g7.7g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185