-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g14g3.4kcal0.2g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow5.1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 5.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g60kcal5.8g2g3g0.2g
Valittu annoskoko39g30kcal2.9g1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.5g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.6g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479