Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)10g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal3.4g3.4g3g0.2g
Valittu annoskoko39g27kcal1.7g1.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.9g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.3g4.3g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326