Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)32g73kcal3.2g2.1g5.7g0g
Amerikan pekoni 1viipale3.1g10kcal0.4g0g0.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, euro shopper1g1kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g170kcal7.2g5g13.2g0g
Valittu annoskoko39g85kcal3.6g2.5g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal1.8g1.3g3.3g0g
Arvot/100g100g218kcal9.2g6.4g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281