Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g6.8g36kcal0.3g3.5g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %5.1g28kcal0.1g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.6g3kcal0g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g270kcal5g28.6g14.6g0.2g
Valittu annoskoko39g135kcal2.5g14.3g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g68kcal1.3g7.2g3.7g0.1g
Arvot/100g100g348kcal6.4g36.9g18.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840