Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 20g11kcal0.3g2.6g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.9g14kcal1.1g0.1g1g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g3.9g3.9kcal0.7g0g0.1g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal5.6g6.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko39g48kcal2.8g3.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.4g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g123kcal7.2g8.2g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576