Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Punakaali 18g4.8kcal0.3g0.6g0g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen13g4.4kcal0g1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma2.3g7.3kcal0g1.7g0g0g
Punaviini 2.7g1.9kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g43kcal0.6g6.8g0.6g1g
Valittu annoskoko39g22kcal0.3g3.4g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.2g1.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g56kcal0.8g8.7g0.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289