Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 12g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g34kcal2.4g2.2g1.4g1g
Valittu annoskoko39g17kcal1.2g1.1g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.6g0.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g44kcal3.1g2.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711