Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 17g26kcal3.2g0g1.4g0g
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 2.8g2kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal6.4g1.2g3g0.6g
Valittu annoskoko39g32kcal3.2g0.6g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.6g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g83kcal8.2g1.5g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260