Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g38kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus2.8g10kcal0.6g1.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g10g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g102kcal9.8g4.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko39g51kcal4.9g2.1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2.5g1.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g131kcal12.6g5.4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426