Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g8.4g29kcal1.1g5.6g0.2g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa19g25kcal3.4g0.2g1.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P8.4g5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Sipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal9.2g12.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko39g60kcal4.6g6.4g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.3g3.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g16.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156283