Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku, tuore6.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Milbona5.5g15kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal2.8g2.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko39g22kcal1.4g1.1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g56kcal3.6g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656