Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)10g71kcal0g0g7.9g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Siirappi, tumma0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta16g58kcal2.1g11.2g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g351kcal5g43g17g1.2g
Valittu annoskoko39g175kcal2.5g21.5g8.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g88kcal1.3g10.8g4.3g0.3g
Arvot/100g100g450kcal6.4g55.1g21.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740